Results 1 - 9 of 9

Фискални каси и принтери

Погоден за супермаркети, ресторани, аптеки и др. - Компактни димензии - Систем за лесна...
Sales price: 16638,00 ден
Погоден за ресторани,супермаркети, бензински пумпи, аптеки и др. - Најбрзо и безшумно...
Sales price: 21830,00 ден
Погоден за маркети, аптеки како и за ресторани и кафулиња кои што имаат поголем промет. -...
Sales price: 20768,00 ден
Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња,...
Sales price: 14750,00 ден
Погоден за работа во возила, мали продавници, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна...
Sales price: 17582,00 ден
Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси,...
Sales price: 16402,00 ден
Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња,...
Sales price: 13570,00 ден
Погодна за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска...
Sales price: 14396,00 ден
Новиот мобилен фискален апарат претставува збир од компактни размери, ергономичен и елегантен...
Sales price: 14300,01 ден