Фискален принтер Давид ФП

Погоден за маркети, аптеки како и за ресторани и кафулиња кои што имаат поголем промет.
- Класичен дизајн

Price:
Sales price: 20768,00 ден
 
 

146 x 190 x 135 mm
Тежина 1.490 kg
Принтер Линиски термален принтер
Систем за лесна промена на хартиja Да
Брзина на печатење
Хартија Хартија 1 х 80 mm, макс. дијаметар 40 mm
Тастатура 2
Дисплеj (касиер) графички LCD екран со позадинско осветлување, 128 х 64 точки
Дисплеj (корисник) графички LCD екран со позадинско осветлување,128 x 32 точки
Адаптер AC-DC адаптер 100-240 VAC, 50-60Hz / 7.5V,3.2A
Напојување 7.4V 2000 mAh
Интерфејси 3 x RS232C за поврзување со електронска вага, компјутер, баркод скенер, USB порта