Фискална каса Давид С

Погодна за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска дејност и др..

- Класичен дизаjн
- Графички дисплеј со позадинско осветлување
- Големи копчиња

Price:
Sales price: 14396,00 ден
  • Компактен, удобен и одржлив
  • Модерен и ергономски дизаjн
  • Голем графички дисплеј со позадинско осветлување
  • Систем за лесна промена на хартиja
  • Брзо и безшумно печатење
  • USB интерфеjс за комуникација со компјутер
  • Висока брзина на печатење при работа со апликативна програма (режим Фискален печатач)

ДАВИД С е лесна мобилна каса, погодна за мобилна трговија, достава по домовите, откриени пазари и др. Долготрајноста на батеријата со едно полнење ја прави касата погодна за целодневна работа на места без електрична струја или таму каде што е нестабилна. Исклучително лесна за програмирање и употреба.Со самата каса доаѓаат и SIMCrypto и SD картички. Драјвер и упатство за фисканиот апарат можете да ги превземете од тука.

 

 
Тежина 0.505 kg
Димензии 103 x 210 x 60 mm