ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД М

Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др.

Price:
Sales price: 13570,00 ден
  • Иновативен дизајн
  • Компактни димензии
  • Голем графички дисплеј со позадинско осветлување и со динамична визуелизација големината на бројките
  • Големи копчиња
  • Систем за брза промена на хартиja
  • Брзо и безшумно печатење
  • USB интерфеjс за комуникација со компјутер
  • Висока брзина на печатење при работа со апликативна програма (режим Фискален печатач)

 

 

Тежина 0.735 kg
Димензии 235 x 210 x 85 mm