Фискален принтер FX1300

Погоден за ресторани,супермаркети, бензински пумпи, аптеки и др.

- Најбрзо и безшумно печатење
- Систем за лесна промена на хартиja
- Секач на хартиja автоматски нож
- USB интерфеjс за комуникација
- Компактни димензии
- LED индикација

Price:
Sales price: 21830,00 ден
Димензии 138 x 165 x 132 mm
Тежина 0.900 kg
Принтер Линиски термален принтер
Систем за лесна промена на хартиja Да
Брзина на печатење 200 mm/sec
Хартија Хартија 1 х 80 mm, макс. дијаметар 80 mm
Тастатура 3 тастери
Дисплеj (касиер) LED (црвена и зелена диоди)
Дисплеj (корисник) Опциjа
Адаптер AC-DC адаптер 90-264 VAC, 50-60Hz / 7.5V,3.3A
Интерфејс Поврзување 1 x USB порта за комуникација и 1 х RS232 портa за комуникација
Секач на хартиja автоматски нож Да

Драјвер за Фискален принтер FX1300 можете да гo превземете од тука