Фискална каса Alpha

Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др.

- Голем графички дисплеј со позадинско осветлување и со динамична визуелизација големината на бројките
- Големи копчиња
- Брза промена на хартиja

Price:
Sales price: 14750,00 ден
Димензии 163 x 242 x 73 mm
Тежина 0.680 kg
Принтер Линиски термален принтер
Систем за лесна промена на хартиja Да
Брзина на печатење 14 реда во секунда (или 70 mm/sec); 32 симбола во ред
Хартија Хартија 1 х 57 mm, макс. дијаметар 55 мм
Тастатура 32 тастери
Дисплеj за касиер графички LCD екран со позадинско осветлување, 132 х 64 точки, со специјални знаци за: статус на батеријата, режимот на работа, Bluetooth, SD картичка, PC
Дисплеj за корисник графички LCD екран со позадинско осветлување, 128 х 128 точки
Адаптер AC-DC адаптер 90-264 VAC, 50-60Hz/7.5V,3.3A
Напојување Батериско напојување над 500 сметки. Ni-MH 6V/1800mAh
Интерфеjси 1 x USB порта за комуникација со компјутер и 1 х RS232 порти за комуникација со баркод читач и вага. Поврзување с фиока

     Упатство за Фискална каса Alpha можете да го превземете од тука