Results 1 - 9 of 9

Bелосипеди - електрични Longwise

Новиот елегантен OXYGEN 28 ќе Ви помогне во водењето здрав живот и навреме да пристигнете на Вашата...
Call for price
Ова лето Ви препорачуваме ново превозно средство „Електричниот велосипед FASHION“ за да бидете во...
Call for price
Градскиот електричен велосипед Longwise L2606 ќе Ви помогне да ја избегнете градската гужва и...
Call for price
Електричниот велосипед Longwise 26B е идеален модел за сите дами кои ова лето ќе се одлучат да...
Call for price
Идеален градски велосипед за сите љубители на велосипедизмот.Одличен за низ сообраќајниот метеж.
Call for price
Возењето електричен велосипед е евтин и здрав начин на превоз, но ако не сте во форма, нагорниците...
Call for price
Љубителите на планинскиот велосипедизам задолжително мора да го имаат овој модел само за нив и...
Call for price
Ако сте авантурист и љубител на велосипедизмот ова е перфектниот велосипед за вас.Понесете го...
Call for price
Каде и да одите на одмор, никогаш не заборајте си го Вашиот велосипед. Склопете го за 2 минути и...
Sales price: 75000,00 ден
Discount: -20792 ден