Results 1 - 3 of 3

POS системи ELO

ELO 15E2 - сметач со екран на допир е елегантен,со мали димензии,развиен да се вклопи во...
Sales price: 44700,00 ден
ELO 1515L мониторот на допир е дизајниран,развиен и изграден за да обезбеди ефективно решение на...
Sales price: 23100,00 ден
Elo® ETT10A1 таблет е наменет да им помогне на трговците да ја зголемат ефикасноста и ефективноста...
Sales price: 52000,00 ден

POS системи со екран на допир согласно прописите на HACCAP стандардите