Фискален принтер FX1200

Погоден за супермаркети, ресторани, аптеки и др.


- Компактни димензии
- Систем за лесна промена на хартиja
- Секач на хартиja автоматски нож
- USB интерфеjс за комуникација
- LED индикација

Price:
Sales price: 16638,00 ден
Димензии 105 x 180 x 85 mm
Тежина 0.750 kg
Принтер Линиски термален принтер
Систем за лесна промена на хартиja Да
Брзина на печатење 150 mm/sec
Хартија Хартија 1 х 57 mm, макс. дијаметар 72 mm
Тастатура 3 тастери
Дисплеj (касиер) LED (сина, црвена и зелена диоди)
Дисплеj (корисник) Опциjа
Адаптер AC-DC адаптер 90-264 VAC, 50-60Hz / 7.5V,3.3A
Интерфејс Поврзување 1 x USB порта за комуникација и 1 х RS232 портa за комуникација
Секач на хартиja автоматски нож Да

Драјвер за Фискален Принтер FX1200 можете да гo превземете од тука