Results 1 - 2 of 2

CITIZEN SYSTEMS - Мобилни лабел и баркод печатачи

Компактен мобилен печатар за етикети и сметки со широчина до 80 мм Професионално печатење со...
Sales price: 30922,50 ден
Мобилен термален печатар за етикети и сметки со ширина на шечатење до 112 мм Робустно пластично...
Sales price: 63732,90 ден