Фискална каса Expert SX

Погоден за работа во возила, мали продавници, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска дејност и др.

- Мобилна и стационарна
- Ергономски дизаjн
- Компактен, удобен и одржлив
- Брза промена на хартиja
- Самостојно напојување преку батерија (над 2000 реда)

Price:
Sales price: 17582,00 ден
Димензии 109 x 225 x 70 mm
Тежина 0.550 kg
Принтер Линиски термален принтер
Систем за лесна промена на хартиja Да
Брзина на печатење 12 реда во секунда (или 60мм/сек); 32 симбола во ред
Хартија Хартија 1 х 57 mm, макс. дијаметар 40 mm
Тастатура 29 тастери
Дисплеj за касиер LCD графички со позадинско осветлување; 132 х 48 точки, со специјални знаци за статус на батеријата, режимот на работа, bluetooth, SD картичка, PC
Дисплеj за корисник LCD графички со позадинско осветлување; 132 х 24 точки
Адаптер AC-DC адаптер 90-264 VAC, 50-60Hz/ 7.5V,3.3A
Напојување Батериско напојување над 500 сметки. Ni-MH 6V/1800mAh
Интерфејси 1 x USB порта за комуникација со компјутер и 1 х RS232 портa за комуникација со баркод читач и вага
  Упатство за Фискална каса Expert SX можете да го превземете од тука

Драјвер за Фискална каса Expert SX можете да ги превземете од тука