Results 1 - 9 of 9

Периферијални уреди

2 D читач погоден за маркети,канцеларии,производство,сервис и сл - PLUG & PLAY- USB Баркод Читач е...
Sales price: 10899,00 ден
Gprinter GA-E200 I нефискален принтер со автоматски нож, погоден за менувачници, ресторани,...
Sales price: 6100,00 ден
Баркод скенер Зебра LS2208
Sales price: 8610,00 ден
Погоден за маркети,канцеларии,производство,сервис и сл - PLUG & PLAY- USB Баркод Читач е...
Sales price: 7064,00 ден
Ви овозможува ефективно колор печатење со напредни функции. 3 во 1 комбинирани функции за...
Sales price: 10080,00 ден
Discount: -504 ден
Gprinter GA-E200 нефискален принтер со автоматски нож, погоден за менувачници, ресторани,...
Sales price: 7400,00 ден
Компатибилна со сите фискални каси. Ролната е со должина од 18 метри
Sales price: 25,00 ден
Компатибилна со најголемиот дел фискални принтери.Ролната е со должина од 40 метри
Sales price: 40,00 ден