Фискална каса Perfect S


Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др.


- Компактни димензии
- Голем графички дисплеј со позадинско осветлување и со динамична визуелизација големината на бројките
- Големи копчиња
- Брза промена на хартиja

Price:
Sales price: 16402,00 ден
Димензии 107 x 218 x 50 mm
Тежина 0.500 kg
Принтер Линиски термален принтер
Систем за лесна промена на хартиja Да
Брзина на печатење 14 реда во секунда (или 70 mm/sec); 32 симбола во ред
Хартија Хартија 1 х 57 mm, макс. дијаметар 40 mm
Тастатура 32 тастери
Дисплеj за касиер LCD графички со позадинско осветлување; 132 х 64 точки, со специјални знаци за статус на батеријата, режимот на работа, Bluetooth, SD картичка, PC
Дисплеj за корисник LCD графички со позадинско осветлување; 132 х 24 точки
Адаптер AC-DC адаптер 90-264 VAC, 50-60Hz / 7.5V,3.3A
Напојување Батериско напојување над 500 сметки. Li-Ion 2x1320mAh
Интерфејси 1 x USB порта за комуникација со компјутер и 1 х RS232 портa за комуникација со баркод читач и вага
  Упатство за Фискална каса Perfect S можете да го превземете од тука

Драјвер за Фискална каса Perfect S можете да гo превземете од тука