ZEBRA ZQ510/520

Екстремно робустен мобилен печатар наменет за POS и за печатење на етикети
Доверлив за користење во било какви услови (MIL-STD-810G и IP54 рејтинзи)
Интегриран Bluetooth модул, опционално Wi-Fi
Достапен во два модела со ширина на етикета до 113 мм
Перфектен за доставувачи,техничари кои се на терен,јавна администрација и за вработени во лесната индустрија