Zebra QLn420

Робустен мобилен печатач за етикети широки до 112 мм
Гумена облога за висок степен на заштита на пад
Комуникација преку Wi-Fi (802.11a / b / g / n) и Bluetooth 3.0 (MFi)
Голем екран за едноставно ракување
Лесна интеграција и компатибилност

Мобилноста обезбедува брзина - и QLn420 мобилниот печатач на етикети од Zebra не е исклучок.

Тој нуди директно термален трансфер за печатење на медиуми широки до 112 милиметри. 

Употребата на QLn420 е идеална за влезни и излезни стоки, за пописи,за паркинзи и др.

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА