ZEBRA iMZ 220/320

Wireless мобилен печатар за POS и етикети наменет за сите платформи
Bluetooth конекција со iPhone, iPad и останати мобилни уреди
Моќен и независен
Wi-Fi опсција со dual band поддршка
Макцимална брзина на печатење: 102 мм/сек.