ZEBRA LP2824 Plus

Компактен десктоп термален печатар за различни апликации
Максимална ширинина на етикета :60 мм
Максимална брзина на печатење:102мм/сек
EPL и ZPL компатибилен
Опција за мулти интерфејс
Со десктоп лабел печатарот од 2824 Plus серијата од Zebra Вие добивате ергономичени,лесни за употреба и робустни апарати за печатење со високи перформанси.
Тие воспоставуваат нови стандари за перформанс во класата на десктоп печатарите на Zebra и се идеални за обележување на полици и за печатење на цени на тесен медиум.

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА