CITIZEN CMP-30L

Компактен мобилен печатар за етикети и сметки со широчина до 80 мм
Професионално печатење со брзина до 100мм/сек при директно термален режим
Робустна конструкција,класа на заштита IP42
Интерфејси:RS232 и USB,опционални Bluetooth (MFi), Wi-Fi
Windows, iOS, Android и SDK драјвери

Price:
Sales price: 30922,50 ден
Со CMP-30 од Citizen,Вие добивате моќен и робустен мобилен печатач кој ќе Ви обезбеди примена во сите сегменти на идустријата.
Способен е да печати сметки,ваучерии етикети,(CMP-30L) користи директно термален режим на печатење со брзина до 100мм/сек при 8 точки/мм (203 dpi).
Различни медиуми од 25мм до 80 мм лесно може да се користат со капацитет до 56 мм во ролна.

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
 Citizen CMP-30, Dual-IF, 8 dots/mm (203 dpi), CPCL (cit30us - 1000826) 30.922.5 ДЕНАРИ
Citizen CMP-30L, Dual-IF, 8 dots/mm (203 dpi), CPCL (cit30lus - 1000830) 37.758 ДЕНАРИ 
Citizen CMP-30, BT, Dual-IF, 8 dots/mm (203 dpi), CPCL (cit30bt) 37.758 ДЕНАРИ 
Citizen CMP-30, BT (iOS), Dual-IF, 8 dots/mm (203 dpi), CPCL (cit30bti) 37.758 ДЕНАРИ 
Citizen CMP-30L, BT (iOS), Dual-IF, 8 dots/mm (203 dpi), CPCL (cit30libt - 1000858) 41.664 ДЕНАРИ  
Citizen CMP-30L, Wi-Fi, Dual-IF, 8 dots/mm (203 dpi), CPCL (cit30lwl - 1000832) 52.731 ДЕНАРИ 
Citizen CMP-30, Wi-Fi, Dual-IF, 8 dots/mm (203 dpi), CPCL (cit30wl - 1000829) 46.872 ДЕНАРИ


ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА