ZEBRA TLP2824 plus

Компактен десктоп термален лабел печатар за различни апликации
Максимална ширина на етикетата: 60 mm
Максимална брзина: 102 mm / sec.
EPL и ZPL компатибилен
Повеќе интерфејс опции

2824 Plus серијата на термлано трасферни печатачи, исто така нуди широк спектар перформанси и функции, кои обично се обезбедени само од страна на големите печатари.Овие елегантни и компактни печатари од ZEBRA донесоа брзо и професионално означување на вашата работна маса, мала канцеларија, лабораторија или на друго печатење на баркод етикети во мал обем, сметки и етикети и се што Ви е потребно.Благодарение на програмите со отворен пристап за дизајн и разновидни подесувања. Печатачот е едноставен да се инсталира, потрошниот материјал лесно се менува. Преку неговото лесно управување и поволната цена, TLP 2824 е совршен печатач за различни области на примена.

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА