ZEBRA GT800

Разновиден термален печатар за медиа до 114мм
EPL II и ZPL II:лесна интеграција со позадина загарантирана
Брз 32 битен процесор со 8 МБ СДРАМ и 8 МБ флеш меморија
300 метарска рибона(лента) за минимално одржување
Десктоп печатарот GT800 нуди сигурни термални отпечатоци по атрактивна цена.
Врвен е во печатењето кога станува збор за ниско-тиражно или медиум тиражно печатење во разновидни апликации и сегменти во бизнисот:одлично печати билети,
етикети за примероци во лабаратории,цени итд.
Располага со брз процесор,8 МБ СДРАМ и 8 МБ Флеш меморија за да обезбеди печатење на етикети до 127 мм во секунда.
Резултат на горенаведеното е течење на работтите без прекин.


ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА