ZEBRA ZD 220 TT

Високо квалитетен, лабел печатар
Достапен во директно термална и термално трансферна варијанта
Способен да печати етикети до 104мм
32 -битен процесор со 8 МБ Флеш и 8 МБ СДРАМ за брзи операции

Price:
Sales price: 21735,00 ден
 
Десктоп печатачите Zebra ZD220 формираат вовед во печатењето на етикети. Печати директ термал, и термал трансфер со рибон. Максимална ширина на печатење е 104мм.
Нивната печатарска механика е докажана, истата обезбедува висок квалитет на отпечаток на кој сте навикнати од страна на Zebra.
ZD 220 лабел печатарот е наменет за сите апликации во сите опкружувања, од препордажба до производство
и логистика,дури и во здраствениот сектор-секаде каде има потреба од изработка на етикети.


Resolution 203 dpi/8 dots per mm
Memory 128 MB Flash; 128 MB SDRAM
Maximum Print Width 4.09 in./104 mm
Print Speed 4 in./102 mm per second
Media Sensors
  • Movable black mark sensor, limited range from center to left side
  • Fixed off-center gap sensor
Firmware ZPL II; EPL 2; XML