ZEBRA ZT111

Робустен печатар за етикети
Печатење со директно термален или термален трансфер на етикета
Совршен за етикети со сериски броеви, како и за пакување и испорака
Макс. брзина. 152 мм / сек, со резолуција од 203 dpi

Zebra ZT111 . Серијата е особено дизајнирана за производство на етикетати во магацини, логистика и производството.

.

 • Метод на печатење : thermal transfer/direct thermal
 • Брзина на печатење : до 254 mm / s
 • Ширина на печатење : до 104 mm
 • Резолуција : 203dpi
 • Должина на печатење : до 3988 mm/203 dpi
 • Дијаметар на ролна : до 203 mm
 • Дебелина на хартија : min. 0.076/ max. 0.25
 • Дијаметар на хилзна : 25 mm, 76 mm
 • Рибон:
 1. надворешен : max. 75 mm
 2. должина : max. до 450 m
 3. ширина : min. 40 mm / max. 110 mm
 • Меѓуврска :
 1. USB, USB Host, RS232, Bluetooth (BLE), Ethernet

 

 

 

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА