Alpha-2R

Ултра компактен мобилен печатач за сметки и етикети до 2 инча
Моќна батерија за 17 часа на работа без прекин
Поддржува голем број на емулации: ЕСС-ПОС, CPCL и ZPL
Минимален интервал на промена, благодарение на екстра голем простор за ролна
Разновидни опции на интерфејс: RS232, Bluetooth (МФИ), WLAN

Price:
Sales price: 29295,00 ден

Стандардна конфигурација

64 МB SDRAM, 128 MB Flash, USB 2.0 

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, адаптер, клип за колан, батерија Li-ion

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДАЈ ВИДЕО