TSC TE200 серија - термален десктоп баркод печатар

Десктоп лабел печатар со термален трансфер
Макс. Резолуција: 300 dpi; макс. брзина: 152 mm / s
Лесен за употреба
Фабричка опција: вграден Bluetooth 4.0 модул


ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД 06.09.-06.10.2017
РЕДОВНО ПРОДАЖНА ЦЕНА СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5% ИЗНЕСУВА 29.295,00 ДЕНАРИ

Price:
Sales price: 22800,00 ден
Discount: -6495 ден


Директно термален/термален трансфер  лабел печатар на TSC TE200 Серија е комбнација помеѓу компактна големина со перформанси и медиумски приклучоци за да се спореди со поголеми уреди - по исклучително атрактивна цена,како таков идеален е за апликации етикетирање во магацини,во логистиката,во продажбата на мало и многу други сектори.

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО