TTP-286MT сериjа - индустриски термален баркод печатар

Високо квалитетно и прецизно печатење на широк формат

Price:
Sales price: 214515,00 ден

Стандардна конфигурација

256 МB SDRAM 512 MB Flash, RS-232, USB 2.0, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 4 GB, USB, LCD дисплеј на допир, Enternet, Centronics

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, намотувач

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО