TTP-2410M PRO сериjа - индустриски термален баркод печатар

Високо квалитетно печатење на бар код
етикети со “Thermal Smart Control”™
технологија

Price:
Sales price: 69006,00 ден

Стандардна конфигурација

128 МB SDRAM, 128 MB Flash, RS-232, USB 2.0, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 4 GB, USB, LCD дисплеј на допир, Enternet, Centronics

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, намотувач

 

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC TTP-246M Pro, 8 dots/mm (203 dpi), RTC, display, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT (tsc246 - 99-047A002-00LF) 69.006 ДЕНАРИ 
TSC TTP-246M Pro, 8 dots/mm (203 dpi), RTC, display, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet(tsc246-2 - 99-047A002-D0LF 69.006 ДЕНАРИ
TSC TTP-344M Pro, 12 dots/mm (300 dpi), RTC, display, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT (tsc344 - 99-047A003-00LF) 81.701 ДЕНАРИ
TSC TTP-644M Pro, 24 dots/mm (600 dpi), RTC, display, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, PS/2 (tsc644 - 99-047A005-00LF 139.314 ДЕНАРИ

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО