TTP-2410MT сериjа - индустриски термален баркод печатар

Подобрен квалитет на печатење, перформанс на висока брзина со колор дисплеj на допир

Price:
Sales price: 95371,50 ден

Стандардна конфигурација

128 МB SDRAM, 128 MB Flash, RS-232, USB 2.0, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 4 GB, USB, LCD дисплеј на допир, Enternet, Centronics
 
Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, намотувач

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC TTP-2410MT, 8 dots/mm (203 dpi), RTC, display, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet(tsc241mt-1 - 99-147A031-00LF) 95.371.5 ДЕНАРИ
TSC TTP-346MT, 12 dots/mm (300 dpi), RTC, display, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet(tsc344mt - 99-147A003-00LF) 114.576 ДЕНАРИ
TSC TTP-346MT, 12 dots/mm (300 dpi), RTC, display, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet(tsc364 - 99-147A032-00LF) 114.576 ДЕНАРИ
TSC TTP-644MT, 24 dots/mm (600 dpi), RTC, display, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet(tsc644-2 - 99-147A006-00LF) 146.475 ДЕНАРИ
TSC TTP-644MT, 24 dots/mm (600 dpi), RTC, display, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet(tsc644mt - 99-147A033-00LF) 146.475 ДЕНАРИ

 

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО