MX240P сериjа - индустриски термален баркод печатар

СИЛНИ И БРЗИ ПЕРФОРМАНСИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ ВО ОБИЛНИ КОЛИЧИНИ,
ПЕЧАТЕЊЕ ДО 457мм (18``) ВО СЕКУНДА!!!!

Price:
Sales price: 174825,00 ден

Стандардна конфигурација

512 МB SDRAM, 512 MB Flash, RS-232, USB 2.0, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 32 GB, USB, LCD дисплеј на допир, Enternet, Centronics, USBx2

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, намотувач

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО