MX240 сериjа - индустриски термален баркод печатар

Силни перформанси за мисиjа на критични деловни примени

Price:
Sales price: 174825,00 ден

Стандардна конфигурација

256 МB SDRAM, 128 MB Flash, RS-232, USB 2.0, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 32 GB, USB, LCD дисплеј на допир, Enternet, Centronics, USBx2

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, намотувач

 

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC MX240, 8 dots/mm (203 dpi), disp., RTC, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet (tscmx240 - 99-051A001-00LF) 174.825 ДЕНАРИ
TSC MX640, 24 dots/mm (600 dpi), disp., RTC, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet (tscmx640 - 99-051A003-00LF 269.840 ДЕНАРИ

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДАЈ ВИДЕО