TTP-245C сериjа - термален десктоп баркод печатар

Перфектен дизајн, брз процесор 200 MHz

Price:
Sales price: 30450,00 ден

Стандардна конфигурација

8 МB SDRAM 4 MB Flash, USB 2.0, RS-232, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 4 GB, Centronics приклучок

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, надворешен држач за ролна

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

 

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО