TTP-225 сериjа - термален десктоп баркод печатар

Примена во/за: малопродажба, авто сервиси, фармации, здраствени установи, пописи, забавни центри

Price:
Sales price: 24738,00 ден

Стандардна конфигурација

8 МB SDRAM 4 MB Flash, USB 2.0, RS-232, микро SD слот за картичка за надргадба на Flash меморија, 3 порта за комуникација

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, екстерен универзален напојувач на струја

 

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC TTP-225, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, USB, RS232, beige (tsct225 - 99-040A001-00LF) 24.738 ДЕНАРИ
TSC TTP-225, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, USB, Ethernet, beige (tsct225e - 99-040A001-41LF) 30.272 ДЕНАРИ
TSC TTP-225, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, USB, Ethernet (tsct225esw - 99-040A002-41LF) 30.272 ДЕНАРИ
TSC TTP-225, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, USB, RS232 (tsct225sw - 99-040A002-00LF 24.738 ДЕНАРИ
TSC TTP-225, 8 dots/mm (203 dpi), disp., TSPL-EZ, USB, Ethernet, beige (tsct225ues - 99-040A001-44LF) 39.711 ДЕНАРИ
TSC TTP-225, 8 dots/mm (203 dpi), disp., TSPL-EZ, USB, Ethernet (tsct225uesb - 99-040A002-44LF 39.711 ДЕНАРИ
TSC TTP-323, 12 dots/mm (300 dpi), TSPL-EZ, USB, RS232, beige (tsct323 - 99-040A032-00LF) 34.829 ДЕНАРИ
TSC TTP-323, 12 dots/mm (300 dpi), disp., TSPL-EZ, USB, Ethernet, beige (tsct323leu - 99-040A032-44LF) 49.801 ДЕНАРИ

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО