TSC TDP-244 баркод принтер

Високо квалитетен, дво-sиден, на преклоп

Price:
Sales price: 24087,00 ден

Стандардна конфигурација

8 МB SDRAM 4 MB Flash, USB 2.0, микро SD слот за картичка за надргадба на Flash меморија, 3 порта за комуникација

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, екстерен универзален напојувач на струја

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО