TC сериjа - термален десктоп баркод печатар

Перфектен фит!

Price:
Sales price: 30271,00 ден

Стандардна конфигурација TC 200/TC 300

8 МB SDRAM 4 MB Flash, USB 2.0, внатрешен Enthernet 10/100 Mbps, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 4 GB, RTC

Стандардна конфигурација TC 210/TC 310

64 МB SDRAM 128 MB Flash, USB 2.0, внатрешен Enthernet 10/100 Mbps, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 4 GB, RTC

 

 

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC TC200, 8 dots/mm (203 dpi), RTC, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet (tsc200 - 99-059A003-20LF 30.271.5 ДЕНАРИ
TSC TC210, 8 dots/mm (203 dpi), disp., RTC, TSPL-EZ, USB, RS232, Ethernet (tsc210 - 99-059A001-54LF) 35.480 ДЕНАРИ
TSC TC300, 12 dots/mm (300 dpi), RTC, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet (tsc300 - 99-059A004-20LF) 38.409 ДЕНАРИ
TSC TC310, 12 dots/mm (300 dpi), disp., RTC, TSPL-EZ, USB, RS232, Ethernet (tsc310 - 99-059A002-54LF) 43.617 ДЕНАРИ

 

 

ПРЕВЕМИ Брошура

<a href="/https