TA 210 сериjа - термален десктоп баркод печатар

Супериорен, брз со достапни перформанси

Price:
Sales price: 27342,00 ден

Стандардна конфигурација

8 МB SDRAM 4 MB Flash, USB 2.0, RS-232, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 4 GB

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, надворешен држач за ролна

 

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC TA210, 8 dots/mm (203 dpi), RTC, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet (tscta200e - 99-045A029-02LF) 30.923 ДЕНАРИ
TSC TA210, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, USB, RS232 (tscta210 - 99-045A043-02LF) 27.342 ДЕНАРИ
TSC TA310, 12 dots/mm (300 dpi), RTC, TSPL-EZ, USB, RS232 (tscta300 - 99-045A047-02LF) 35.805 ДЕНАРИ

 

 

 

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО