T-8000 PRINTRONIX Индустриски термален баркод печатар

Високи перформанси со ARM Cortex-A9
Лиен алуминиумски оквир со метален поклопец
Термален и директно термален трансфер
4”, 6”, и 8” конфигурациски модел

Стандардна конфигурација

512 МB RAM 128 MB Flash, RS-232, USB 2.0, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата од 4 до 32 GB, USB, Enternet, Centronics
 
Стандард опрема

 QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, намотувач

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО