CITIZEN CL-S521

Директно термален десктоп лабел принтер за индустриска употреба
Максимална ширина на етикета:118мм при максимална брзина на печатење 150мм/сек
Крос емулација:Datamax и ZPL на еден уред
Интерфејс:USB и RS232 стандард

Price:
Sales price: 29880,90 ден

CL-S521 од Citizen креира етикети широки до 118мм користејќи диретно термален процес,
при брзина од 150мм/сек и при резолуција од 203 dpi.
Располага со простор за повеќе етикети како би го намалил честото менување на ролна.
Располага со сензор кој може да биде штелуван за различни материјали.

 

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
Citizen CL-S521, 8 dots/mm (203 dpi), ZPL, Datamax, Dual-IF, white (cit521 - 1000816) 29.881 ДЕНАРИ
Citizen CL-S521, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, ZPL, Datamax, Dual-IF, white (cit521c - 1000816C) 41.664 ДЕНАРИ
Citizen CL-S521, 8 dots/mm (203 dpi), ZPL, Datamax, multi-IF (Ethernet), white (cit521e - 1000816E) 40.101 ДЕНАРИ
Citizen CL-S521, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, ZPL, Datamax, multi-IF (Ethernet), white (cit521ec - 1000816EC) 52.991 ДЕНАРИ
Citizen CL-S521, 8 dots/mm (203 dpi), ZPL, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium), white(cit521ep - 1000816E2) 44.919 ДЕНАРИ 
Citizen CL-S521, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, ZPL, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium), white (cit521epc - 1000816E2C) 57.808 ДЕНАРИ
Citizen CL-S521, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, ZPL, Datamax, multi-IF (Ethernet), white(cit521epl - 1000816EP) 52.210 ДЕНАРИ
Citizen CL-S521, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, ZPL, Datamax, multi-IF (Ethernet, Premium), white (cit521eppl - 1000816E2P) 57.027 ДЕНАРИ
Citizen CL-S521, 8 dots/mm (203 dpi), ZPL, Datamax, multi-IF, white (cit521p - 1000816PAR) 30.336 ДЕНАРИ
Citizen CL-S521, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, ZPL, Datamax, multi-IF, white (cit521pc - 1000816PARC) 43.226 ДЕНАРИ
Citizen CL-S521, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, ZPL, Datamax, Dual-IF, white (cit521pl - 1000816P) 40.817 ДЕНАРИ
Citizen CL-S521, 8 dots/mm (203 dpi), peeler, ZPL, Datamax, multi-IF, white (cit521ppl - 1000816PARP) 42.445 ДЕНАРИ
Citizen CL-S521, 8 dots/mm (203 dpi), ZPL, Datamax, Dual-IF, black (cit521sw - 1000815) 29.880 ДЕНАРИ

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА