CITIZEN CL-S300

Основен лабел печатар со компактно куќиште
Лесен отпечаток од секоја Windows апликација преку GDI интерфејс
Интергриран PSU
Лесен за употреба со Hi-Open механизам

Price:
Sales price: 21939,00 ден

Citizen со CL-S300 десктоп лабел печатарот овозможи основен печатар,
кој е лесно достапен,и на кој може да се ослоните за ефективна работа.
Ги задоволува потребите за печатење етикети за испорака на роба,маркирање на производи
и полици во малопродажба и за маркирање на документи во здраствените установи.

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО