METAPACE L-42D

Директно термален печатар за голема продуктивност
Максимална брзина: 178 mm / sec. на 203 dpi
Троен интерфејс; ZPL, ZPL II, EPL, EPL II
Сè што вклучува: напојување, кабелско поврзување, пенкало за чистење, софтвер за дизајн, итн.
Евентуално достапен: глодач, автоматски секач, Wi-Fi, верзија со 300 dpi

ЦЕНАТА КОРЕНСПОНДИРА ЗА ДОЛЕНАВЕДЕНАТА ИЗВЕДБА

Metapace L-42D, 8 dots/mm (203 dpi), EPL, EPLII, ZPL, ZPLII, multi-IF, black (mpl42ds - META-L42DS)
label printer, direct thermal, 8 dots/mm (203 dpi), media width (max.): 110 mm, print width (max.): 108 mm, speed (max.): 178 mm/s, multi-interface (RS232, USB, parallel), emulation: EPL, EPLII, ZPL, ZPLII, SLCS, RAM: 64 MB, Flash: 128 MB, incl.: cable (USB), power supply unit, power cable, design software, colour: black

Price:
Sales price: 19920,60 ден