Фиока за чување пари - средна

- Овозможува безбедно чување на парите.
- Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари.
- Можност за поврзување со фискална каса и принтер
- Димензии 40,5 x 33 x 10 цм
- 5 прегради за монети и 4 за банкноти

Price:
Sales price: 4050,00 ден